Ons verhaal

&SAMHOUD FOOD IS ETEN MET EEN VISIE

We zijn een innovatief bedrijf met een duidelijke visie: wij willen mensen inspireren om meer groente te eten. En dus maken we het gemakkelijker en aantrekkelijker om verantwoord te kiezen: met lekkere en verrassende producten van groente. Zo bouwen we samen aan een betere toekomst.

Groente en smaak vormen daarbij de basis. En eerlijk, dus gebruiken we geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid. Wel zo lekker.

Onze producten zijn: 

- Innovaties met groente
- Creaties van 2- Michelinsterren chef Moshik Roth
- Zonder onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid
- Geschikt voor vegetariërs

Onze versmaaltijden en groente-creaties vind je o.a. bij PLUS en Picnic. Inmiddels inspireren we iedere dag ook duizenden klanten in foodservice en in verschillende restaurantketens met de oneindige mogelijkheden van groente.

&samhoud food is ontstaan vanuit 2-Michelin sterrenrestaurant &moshik, dé proeftuin voor de voedselinnovaties van &samhoud food. Het restaurant is opgericht door 2-sterrenchef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud.

De &samhoud groep bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media, &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Keulen en Kuala Lumpur.