Topchef zet nieuwe trend in kant-en-klaar


2016-Jun-16
Topchef zet nieuwe trend in kant-en-klaar

&samhoud food introduceert vandaag een nieuwe lijn versmaaltijden in het koelversschap bij Albert Heijn. Een unieke toevoeging aan het assortiment, aangezien de maaltijden minimaal 200 gram groente bevatten. Creatief brein en 2-Michelinsterren chef Moshik Roth, zet hiermee een nieuwe standaard binnen de kant-en-klaar maaltijden.

GEMAK EN BOORDEVOL GROENTE

De topchef, die bekend staat om zijn verrassende groente-innovaties, ontwikkelde een Rode Curry, Pasta Bolognese, Mac 'n Cheese en Groente Bami die tussen de 200 en 252 gram groente bevatten. Hiermee speelt Moshik in op de nieuwe Schijf van Vijf die sinds kort 250 gram groente per dag voorschrijft. "Groente is een essentieel onderdeel van onze voeding en de rode draad in alles wat ik maak. Ik hoop met deze nieuwe lijn te laten zien dat men ook zonder zelf te koken een lekkere en complete maaltijd, boordevol groente, kunnen eten", aldus Moshik.

BALANS TUSSEN GROENTE EN SMAAK

Kant-en-klaar maaltijden hebben over het algemeen nog steeds een ongezond imago, &samhoud food hoopt met de nieuwe versmaaltijden de standaard binnen het gemaksschap te verbeteren. Moshik: "Ik ben trots op het eindresultaat: Gevarieerde maaltijden met een grote hoeveelheid groente en een goede smaak!" Ook de nieuwe verpakkingen stralen uit waar de versmaaltijden van &samhoud food voor staan: lekker en boordevol groente!

http://stagingcms.samhoud.io/uploads/2016/06/&samhoud food - nieuwe versmaaltijden.jpg