&Tomeato Caprese nieuw bij AH to go


2015-Oct-29
&Tomeato Caprese nieuw bij AH to go

De &Tomeato Caprese is vanaf vandaag bij de Albert Heijn to go verkrijgbaar. De nieuwste variant van de bekende &Tomeato Burger is wederom gemaakt van tomaat, waarmee &samhoud food een alternatief biedt voor producten met vlees. Een lekkere burger die aansluit bij de missie van AH to go: Good food to go. 

ONGEWOON LEKKER MET GROENTE

De &Tomeato Caprese bestaat uit een volkorenbol met de &Tomeato burger en een topping van mozzarella, tomaat, radijs, rucola en pestomayonaise. De burger is ontwikkeld door tweesterrenchef Moshik Roth (&samhoud places) en zonder onnatuurlijke toevoegingen voor kleur smaak en houdbaarheid. "Wij willen ongewoon lekkere producten van groente bereikbaar maken voor iedereen. Daarom maken we herkenbare en toegankelijke producten waarmee we consumenten overtuigen dat groente eten heel lekker is", aldus Moshik.

GOOD FOOD TO GO

In juni introduceerden &samhoud food en AH to go de classic variant van de &Tomeato Burger en vanaf vandaag is de &Tomeato Caprese verkrijgbaar. Een burger die aansluit bij de missie van AH to go om lekker, verantwoord en gevarieerd eten voor onderweg bereikbaar te maken. De &Tomeato Caprese is lekker als lunch of als snack tussendoor en vanaf vandaag verkrijgbaar in alle Albert Heijn to go's.