&Tomeato burger op no-meat kaart Bagels & Beans


2015-Oct-15
&Tomeato burger op no-meat kaart Bagels & Beans

Vegetarische burger van tweesterrenchef Moshik op speciale burger kaart

Bagels & Beans heeft sinds vandaag de &Tomeato Burger op het menu staan. De Nederlandse horeca-keten introduceert de burger van tweesterrenchef Moshik Roth op een speciale nieuwe burger kaart. Op de kaart staan vier vegetarische burgers waarmee ze klanten een aantrekkelijk alternatief voor vlees bieden.

LEUK ALTERNATIEF

De nieuwe no-meat bagel burger kaart ontstond vanuit het idee om een vegetarische burger op het menu te zetten. Bagels & Beans was zo enthousiast over het aanbod vegetarische burgers, dat ze besloot er een speciale kaart van te maken. "We willen klanten laten zien hoe je minder vlees kan eten op een leuke manier. Er zijn steeds meer alternatieven voor vlees en daar willen wij met onze nieuwe speciale burger kaart een unieke toevoeging aan geven. Daarnaast zijn de burgers stuk voor stuk hele goede producten, dus die zetten we graag op ons menu", aldus Bagels & Beans. De burger is te verkrijgen in alle filialen van Bagels & Beans.

PRIMEUR

Het brein achter de &Tomeato Burger is tweesterrenchef Moshik Roth (van &samhoud places) die met de burger een ode wil brengen aan de klassieke Amerikaanse burger, maar dan zonder vlees. Hij creƫerde daarom een burger van tomaat, zonder onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid. Een gezonder en duurzamer alternatief voor producten van dierlijke oorsprong. Bagels & Beans is de eerste onderneming die de &Tomeato Burger op een bagel serveert.