Sjef! lanceert Pesto Mayo van topchef Moshik Roth


2017-Feb-01
Sjef! lanceert Pesto Mayo van topchef Moshik Roth

Sjef! introduceert 2 februari een nieuwe gastronomische saus in het koelversschap bij Albert Heijn: Pesto Mayo! Ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth van restaurant &samhoud places in Amsterdam. De saus is de vierde samenwerking met een topchef, waarbij de winst volledig gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Gedeelde visie 

Moshik Roth is erg enthousiast over de samenwerking met Sjef!: “Dit initiatief past goed bij de visie van &samhoud food (het merk waarvoor Moshik producten ontwikkelt voor retail en foodservices red.) om samen de wereld een beetje mooier te maken. Ik ben blij dat wij met de Pesto Mayo! hieraan een bijdrage kunnen leveren.” Moshik is de vierde topchef voor het do-good merk na eerdere succesvolle samenwerkingen met Julius Jaspers, Peter Lute en Joop Braakhekke.

De kracht van “do good”

Sjef! is een initiatief van Stijn Hoppenbrouwers en Paul van der Velden, twee succesvolle ondernemers die hun business kwaliteiten graag inzetten voor een hoger doel. “Steeds vaker werden we benaderd om een goed doel te steunen met onze eigen onderneming. We houden beiden van lekker eten en zo kwamen we op het idee om een hoogwaardig culinair product in de markt te zetten, waarvan de winst in zijn geheel naar het goede doel gaat. Het Ronald McDonald Kinderfonds is voor ons als vaders een prachtige stichting, die het leven van zowel kinderen- als ouders- ietsje fijner maakt in een moeilijke tijd”, aldus Paul. Deze maand is de eerste cheque van 20.000 euro namens Sjef! overhandigd aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Sjef! is in 2014 opgericht met als doel gastronomische sauzen te ontwikkelen in samenwerking met verschillende chefkoks, ter ondersteuning van het Ronald McDonald Kinderfonds. Sjef! staat voor hoogwaardige culinaire producten, maar is tegelijkertijd toegankelijk en bereikbaar voor de consument; zonder aanpassingen te doen aan de kwaliteit. De sauzen zijn momenteel verkrijgbaar bij Albert Heijn.