Shell gaat samenwerking aan met &samhoud food


2016-Feb-05
Shell gaat samenwerking aan met &samhoud food

Sterrenchef Moshik Roth van &samhoud food heeft speciaal voor Shell een bijzonder broodje samengesteld voor de lekkere trek onderweg. Deze &Tomeato Burger is nu bij alle stations met een deli2go bakery te ervaren.

BIJZONDER BROODJE VAN DE MAAND

Shell heeft in samenwerking met &samhoud food twee speciale broodjes van de maand ontwikkeld. De met twee Michelinsterren bekroonde chef Moshik Roth, van restaurant &samhoud places in Amsterdam, staat bekend om zijn innovatieve smaakcombinaties. In februari wordt er gestart met een vegetarisch broodje geïnspireerd op de Italiaanse keuken: de &Tomeato Burger op een ciabatta met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes en pestosaus. Het broodje van maart blijft nog even een verrassing.

AANDACHT VOOR SERVICE EN PRODUCTEN

De samenwerking van Shell met &samhoud food komt voort uit de ambitie om service te bieden die de stop bij het tankstation een extra dimensie geeft. "Deze partnership voelde meteen als de juiste combinatie. Net als &samhoud food besteden we bij de Shell stations veel aandacht aan service. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze gasten lekkere en verantwoorde producten van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden", aldus Machteld de Haan, General Manager Retail BeNeLux & France.