&samhoud food opgenomen in nieuwe boek ‘De hippe vegetariër’


2016-Apr-06
&samhoud food opgenomen in nieuwe boek ‘De hippe vegetariër’

Gezond, bewust en met volle teugen genieten van het leven." Dit is hoe Isabel Boerdam de kern van haar boek 'de hippe vegetariër' beschrijft. De producten van &samhoud food worden getipt als favoriete vleesvervangers. Daarnaast staat het boek vol kookinspiratie en hotspots voor vegetariërs.

DE HIPPE VEGETARIËR

In 'de hippe vegetariër' wordt oneindig veel inspiratie gegeven om op een gezonde manier bourgondisch te genieten, natuurlijk zonder vlees. Naast de vegetarische dagmenu's met kooktips voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, staat het boek boordevol tips voor een leven zonder vlees. Lezers worden meegenomen langs hippe vegetarische hotspots in verschillende Nederlandse steden en geïntroduceerd in de markt van de vleesvervangers. In de laatste categorie raadt Isabel de bijzondere groente-producten van &samhoud food aan.

&TOMEATO BALLETJES EN &TOMEATO GEHAKT

Volgens Boerdam geven de &Tomeato balletjes een echte groente beleving. Ze omschrijft de smaak als: "vol en zacht en bijzonder intens". Net als de balletjes heeft het &Tomeato gehakt volgens de schrijfster een bijzondere en zachte smaak. De basis van diverse groente maken het gehakt volgens haar erg smaakvol.

Het boek is te koop bij Bol.com en bij veel Nederlandse boekhandels, waaronder AKO en Bruna