&samhoud food introduceert &kebab van groente bij AH to go


2015-Dec-22
&samhoud food introduceert &kebab van groente bij AH to go

AH to go heeft vanaf deze week iets unieks in het schap: Arabisch flatbread met kebab gemaakt van groente. De nieuwste groente-innovatie van &samhoud food is ontwikkeld door tweesterrenchef Moshik Roth (&samhoud places) en gemaakt van aubergine en erwt. Een lekkere wrap waarmee je 40% van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente binnenkrijgt. 

ONGEWOON LEKKER MET GROENTE

De &kebab van groente bestaat uit Arabisch flatbread met kebab van aubergine en erwt en daarbij tomaat, bloemkool, spinazie en hummusmayonaise. De wrap is ontwikkeld door tweesterrenchef Moshik Roth (&samhoud places) en zonder onnatuurlijke toevoegingen voor kleur smaak en houdbaarheid. "Wij willen mensen inspireren en activeren om meer groente te eten. Deze wrap is ongewoon lekker en je krijgt er 40% van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente mee binnen", aldus Moshik.

GEDEELDE MISSIE

&samhoud food heeft AH to go gevonden in de missie om lekker, verantwoord en gevarieerd eten voor onderweg bereikbaar te maken. Daarnaast wil &samhoud food een alternatief bieden voor producten van dierlijke oorsprong. Eerder werden de &Tomeato Burger en de &Tomeato Caprese geïntroduceerd bij AH to go. Beide burgers zijn gemaakt van tomaat en dus zonder vlees. De &kebab van groente is het eerste product van aubergine en erwt in het assortiment van AH to go. Lekker als lunch of als snack tussendoor en vanaf deze week verkrijgbaar in alle AH to go's.