&samhoud food breidt assortiment uit bij AH to go


2016-Sep-09
&samhoud food breidt assortiment uit bij AH to go

AH to go introduceert deze week twee nieuwe groente-wraps van &samhoud food: de Flatbread Indonesian style en Flatbread Marrakech style. De wraps zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth en bevatten elk 60 gram groente. Ideaal als lunch of voor de lekkere trek onderweg.

WERELDSE INSPIRATIE

De nieuwe flatbreads hebben een werelds tintje. De Flatbread Indonesian Style bestaat uit een 'aubergine-erwt kebab' (groentestick) en is belegd met verse spinazie, Atjar Tjampoer, gebakken uitjes en satémayonaise. De Flatbread Marrakech Style bestaat uit een 'bonen kebab' (groentestick) en is belegd met zongedroogde tomaat, komkommer, abrikoos en Baba Ganoush. Beide wraps zijn vegetarisch, boordevol groente en zonder onnatuurlijke toevoegingen voor kleur en smaak.

VERRASSEND LEKKER VOOR ONDERWEG

Moshik Roth staat bekend om zijn groente-innovaties. "Groente is de rode draad in alles wat ik ontwikkel. Ik wil mensen inspireren om meer groente te eten met verrassend lekkere producten." Eerder ontwikkelde de topchef een 'groentekebab', die naast de 2 nieuwe flatbreads in het koelschap te vinden is. &samhoud food en AH to go werken al langere tijd samen om lekker, verantwoord en gevarieerd eten voor onderweg bereikbaar te maken.

De Flatbread Indonesian style en Flatbread Marrakech style zijn voor €3,75 te koop in AH to go.

http://stagingcms.samhoud.io/uploads/2016/09/Baba Ganoush wrap - gezellig - lowres.jpg

http://stagingcms.samhoud.io/uploads/2016/09/Sateh wrap - gezellig - lowres.jpg