PLUS lanceert nieuw assortiment met groente-innovator &samhoud


2018-Nov-26
PLUS lanceert nieuw assortiment met groente-innovator &samhoud

PLUS Supermarkt introduceert 9 nieuwe groente-producten van &samhoud food in het schap. Het gaat om 2 nieuwe versmaaltijden, een hartig groente-taartje voor 'PLUS Feestmoment' en 6 producten in het vleesvervangend schap. Het creatieve brein achter de producten is 2-Michelinsterrenchef Moshik Roth van restaurant &moshik in Amsterdam. 

Met de lancering van een nieuwe lijn vegetarische producten speelt PLUS verder in op de groente-trend. Begin dit jaar startte de samenwerking al met de introductie van ultra verse maaltijden met minimaal 200 gram groente. PLUS wil samen met &samhoud de groente-consumptie binnen Nederland verhogen door verrassende producten op basis van groente.

Flexitariër
De uitgebreide groente-lijn richt zich vooral op de ‘flexitariërs’; 70% van de Nederlanders die minimaal één dag per week geen vlees eet. Toegankelijke producten op basis van groente, zonder soja of onnatuurlijke toevoegingen. Naast het vegetarisch assortiment lanceert &samhoud met de Pompoenburger ook hun eerste 100% plantaardige (vegan) product in de retail. De verpakking heeft daarnaast een nieuwe, frisse uitstraling en is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal wat naadloos aansluit bij de duurzame visie van PLUS.