Picnic breidt assortiment &samhoud food uit


2018-Oct-08
Picnic breidt assortiment &samhoud food uit

Goed nieuws voor alle Picnic fans; de hard groeiende online supermarkt breidt het &samhoud food assortiment uit met de Groente-kaassoufflé. Een knipoog naar de bekende kaassoufflé, waarbij het 'groente-voordeel' in het deeg zit dat gemaakt is op basis van bloemkool. 

Lekker natuurlijk

De Groente-kaassoufflé is ontwikkeld door 2-Michelinsterenchef Moshik Roth en bevat – net als alle andere producten van &samhoud food - geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak of houdbaarheid. Daarnaast is de soufflé een bron van vezels en eiwitten. Je bereidt hem in de airfryer of oven voor een extra knapperige bite, maar hij kan ook in de pan of zelfs frituur. 

Nieuw jasje

De introductie loopt samen met de vernieuwde verpakkingslijn van &samhoud food. Mooie, frisse verpakkingen die 100% recyclebaar zijn én van 100% gerecycled materiaal gemaakt zijn. Zo maken we samen de wereld een klein beetje mooier.

De Groente-kaassoufflé is naast de Aspergeburger, Tomeato Burger, Broccoliburger en Groentefrikandel mini's te vinden in het assortiment van Picnic in de buurt van Diemen, Nijkerk, Utrecht en Eindhoven.