Ongewoon lekker: de burger die nederland verleidt


2015-Jun-19
Ongewoon lekker: de burger die nederland verleidt

&Tomeato Burger gelanceerd tijdens food modeshow

Vanaf deze week is de vers bereide &Tomeato Burger van &samhoud food verkrijgbaar bij AH to go. De &Tomeato Burger is een unieke burger die de beleving geeft van een klassieke burger, maar gemaakt is van tomaat, dus zonder vlees. Met de introductie maken &samhoud food en Albert Heijn to go lekker, verantwoord en gevarieerd eten voor onderweg bereikbaar. De &Tomeato Burger werd vandaag op een ongewone manier gepresenteerd: als blikvanger op de catwalk tijdens een food modeshow in restaurant &samhoud places in Amsterdam.

EEN HIPPE BURGER

Het brein achter de &Tomeato Burger is Moshik Roth, tweesterrenkok van &samhoud places, en verantwoordelijk voor de recepturen van &samhoud food: "Wij willen ongewoon lekkere producten van groente bereikbaar maken voor iedereen. Daarom maken we herkenbare en toegankelijke producten waarmee we consumenten overtuigen dat groente eten heel lekker is. De burger past bij de toenemende vraag naar gezonder eten met meer groente. Een hippe burger die past bij de huidige trends."

ONGEWOON LEKKER VERLEIDEN

De manier waarop consumenten worden verleid om meer groente te eten is opvallend. Bastiaan van Schaik legde tijdens een kleurrijke food modeshow 'Ongewoon Lekker' de nadruk op het eten van groente als onderdeel ven een levensstijl. Moshik: "Wat je eet laat zien wie je bent en waar je voor staat. Als we mensen willen helpen meer groente te eten, moeten we alternatieven bieden die verleiden om bewustere keuzes te maken."

SAMENWERKING GEDREVEN VANUIT EEN GEDEELDE VISIE

De visie van &samhoud food is: Together we build a brighter future. We give gastronomy to the world by inspiring and connecting people. Albert Heijn to go wil klanten graag lekker en goed eten bieden en vernieuwing bieden in het aanbod voor eten onderweg. Het afgelopen jaar introduceerde AH to go honderden foodinnovaties die passen bij de trend om ook onderweg bewuster en gevarieerder te eten. De &Tomeato Burger sluit hier naadloos op aan. Door deze unieke samenwerking is een nieuwe stap gezet om de gedeelde visie te realiseren.