Nieuwe Groentesnack van &samhoud food in AH to go


2016-Jan-21
Nieuwe Groentesnack van &samhoud food in AH to go

Vanaf deze week liggen de &snaaiballetjes in de AH to go; een lekkere snack gemaakt van groente. Het nieuwste product van &samhoud food is ontwikkeld door tweesterrenchef Moshik Roth (&samhoud places) die bekend staat om zijn innovaties met groente als alternatief voor vlees. Een bijzondere aanvulling in het snack-assortiment van AH to go om lekker, verantwoord en gevarieerd eten voor onderweg bereikbaar te maken.

30% VAN DE DAGELIJKSE AANBEVOLEN HOEVEELHEID GROENTE

De &snaaiballetjes zijn gemaakt van aubergine en doperwt en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid. Een ongewoon lekkere snack die geserveerd wordt met een speciaal ontwikkelde yoghurt-basilicumdip. Eén portie bevat 60 gram groente waarmee je met gemak 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente binnen krijgt.

SAMENWERKING AH TO GO

Met de &snaaiballetjes introduceert &samhoud food in korte tijd het vierde product in het assortiment van AH to go. In juni startte de samenwerking met de &Tomeato Burger; een burger gemaakt van tomaat, als alternatief voor vlees. De succesvolle samenwerking tussen beide partijen komt voort uit de gedeelde missie om lekker, verantwoord en gevarieerd eten voor onderweg bereikbaar maken. Naast verschillende burgers en een kebab gemaakt van groente is dit het eerste snackproduct van &samhoud food in AH to go.