Le Patron biedt chili sin carne aan met Tomeato Groentegehakt


2020-Jul-27
Le Patron biedt chili sin carne aan met Tomeato Groentegehakt

De chili sin carne met Tomeato Groentegehakt van Le Patron (BE) bespaart fijnproevers een halfuur tijd per dag, zonder af te doen op smaak en kwaliteit. 

Le Patron biedt een uitgebreid assortiment van kwalitatieve maaltijden die te bereiden zijn in de oven of magnetron. Door te kiezen voor maaltijden van Le Patron, besparen consumenten ongeveer een halfuur tijd per dag, zonder daarvoor in te moeten leveren op kwaliteit en smaak. 

Elke dag zorgt het culinaire team van Le Patron voor de productie van deze verse kant-en-klaar maaltijden en een gevarieerd aanbod. De maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld en variëren van Belgische klassiekers tot verrassende gerechten uit de wereldkeuken. Zo ook de Chili Sin Carne met Tomeato Groentegehakt, de vegetarische variant van de Mexicaanse klassieker. 

Zoals Culinor, producent van Le Patron, aangeeft is een samenwerking met &samhoud food een logische keuze: Le Patron staat voor kwaliteit. Wij werken enkel met hoogwaardige producten en hanteren strenge selectie criteria voor onze ingrediënten. &samhoud food biedt kwalitatieve groenteproducten, waardoor wij topniveau kunnen garanderen voor onze vegetarische maaltijden. 

De maaltijden van Le Patron zijn exclusief verkrijgbaar bij Delhaize in ongeveer 100 filialen.