Groenteproducten &samhoud food in assortiment Picnic


2018-May-06
Groenteproducten &samhoud food in assortiment Picnic

Vanaf deze week introduceert &samhoud food vier producten in het vegetarisch assortiment van Picnic: de Aspergeburger, Broccoliburger, Groentefrikandelletjes en Tomeato Burger met unieke bijpassende saus. Alle producten zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth, van restaurant &moshik in Amsterdam.
 
Boordevol groente

Voor topchef Moshik Roth – het creatief brein achter de producten van &samhoud food – is groente de rode draad in alles wat hij maakt. "Slechts 2% van de Nederlanders komt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. Ik hoop het voor mensen aantrekkelijker én makkelijker te maken om meer groente te eten. Daarom passen onze producten perfect bij een online supermarkt als Picnic, die er zelfs voor zorgt dat het gratis bij je thuisbezorgd wordt.” Aldus Moshik.

Picnic-app

&samhoud food werkt graag met eerlijke producten, daarom bevatten de producten geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid. Het assortiment is vanaf vandaag in de Picnic-app te vinden onder het kopje ‘Vlees, Vis & Vega’, bij de categorie Vleesvervangers.