Groente-kaassoufflé verkrijgbaar bij HelloFresh


2020-Jun-09
Groente-kaassoufflé verkrijgbaar bij HelloFresh

Thuiskoks die gebruik maken van maaltijdbox bezorgdienst HelloFresh kunnen vanaf deze week kiezen voor een box met daarin de Groente-kaassoufflé van &samhoud food. 

HelloFresh levert maaltijdboxen aan huis met daarin de beste verse ingrediënten én makkelijk te volgen recepten. Op deze manier voorzien zij thuiskoks van inspirerende maaltijden die in een handomdraai op tafel staan en bij het hele gezin in de smaak vallen. Zo wordt tijd bespaard en voedselverspilling verminderd.

Dit past perfect bij de visie van &samhoud food, dat gelooft in groente als de basis van een duurzame en smaakvolle toekomst van eten. De producten van &samhoud food zijn ontwikkeld met als doel meer mensen te inspireren om groente te eten. Zoals Managing Partner Laurent Willaerts beaamt: “Groente is de rode draad in alles wat wij doen. Een groot deel van de Nederlanders komt nog steeds niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. Wij willen met verrassende en innovatieve producten het aantrekkelijker en makkelijker maken om meer groente te eten.” 

Een samenwerking tussen &samhoud food en HelloFresh is dan ook de ideale manier om mensen thuis te inspireren om meer groente te eten. De groente-kaassoufflé van &samhoud food kan deze week gekozen worden als één van de opties in de Veggie of Family box van HelloFresh. Samen met gebakken aardappeltjes en een salade van tomaat en cannellinibonen is dit een heerlijke maaltijd, boordevol groente!

De box is te bestellen via HelloFresh.nl en een beoordeling wordt zeker gewaardeerd.