Groente-inspiratie op Allerhande Kerstfestival


2016-Nov-07
Groente-inspiratie op Allerhande Kerstfestival

Topchef Moshik Roth – eigenaar van &samhoud places en creatief brein achter de producten van &samhoud food – staat bekend om zijn verrassende groente-innovaties.

Over Moshik
“Ik wil mensen inspireren om meer groente te eten. Dit doe ik door groente een nieuwe rol te geven in traditionele recepturen. Slechts 2% van de Nederlanders komt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente van 250 gram. Met lekkere en verrassende producten van groente, maken we het mensen gemakkelijker en aantrekkelijker om verantwoord te kiezen. ”

Voor Moshik vormen groente en smaak altijd de basis. Zowel voor zijn gerechten in 2-Michelinsterren restaurant &samhoud places (Amsterdam) als voor zijn versmaaltijden en groente-producten in de Albert Heijn. “Als ik kook geef ik de ruimte aan de kwaliteit van groente. Ik beperk me tot de hoogst nodige bewerkingen. Dan blijft de pure smaak van groente behouden. En dat proef je!” Op het Allerhande Kerstfestival neemt Moshik je mee in zijn wereld. Hij laat je de oneindige mogelijkheden van groente zien en beleven.

Voor meer informatie zie https://allerhandekerstfestival.ah.nl/workshops/groente-inspiratie-moshik-roth/