Drie nieuwe seizoensproducten op de kaart bij eurest


2016-Sep-19
Drie nieuwe seizoensproducten op de kaart bij eurest

&samhoud food introduceert deze week drie nieuwe groente-concepten bij cateraar Eurest: de Bloemkool-kaassoufflé, de Broccoliburger en de &Tomeato Italian Style. De producten zijn bedacht en ontwikkeld door topchef Moshik Roth.

WERELDSE RECEPTEN

Moshik liet zich voor de nieuwe producten inspireren door internationale tradities. De Bloemkool-kaassoufflé is een knipoog naar één van de bekendste Hollandse snacks. Voor de Broccoliburger liet Moshik zich inspireren door Balinese keuken. De burger wordt geserveerd op een speltbol met satésaus, spinazie, komkommer, atjar tjampoer en gebakken uitjes. Voor de &Tomeato Burger - een burger gemaakt van tomaat - bedacht de topchef een nieuwe Italiaanse receptuur met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en pestosaus.

BOORDEVOL GROENTE

Creatief brein achter het innovatieve foodmerk &samhoud food is 2-Michelinsterren chef Moshik Roth. "Uit onderzoek blijkt dat veel mensen moeite hebben om voldoende groente binnen te krijgen. Slechts 28% van de Nederlanders komt aan de ADH groente. Ik hoop met mijn producten mensen te inspireren meer groente te eten", aldus Moshik. Daarnaast zijn de nieuwe producten een bron van vezels en eiwitten en bevatten ze geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak of houdbaarheid. De Bloemkool-kaassoufflé is verkrijgbaar voor € 1,50, de Broccoliburger en &Tomeato Italian Style voor € 2,75. Te vinden in alle locaties van Eurest.

Eurest is onderdeel van Compass Group en ontwikkelt moderne cateringoplossingen in bedrijfsrestaurants, zorginstellingen horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten, overheidsinstellingen en andere organisaties.