Boerenkoolburger nieuwste special bij Eurest


2017-Jan-22
Boerenkoolburger nieuwste special bij Eurest

Cateraar Eurest NL (Compass Group) heeft een nieuwe seizoensburger op de kaart staan: de Boerenkoolburger. De burger bevat 71% groente en geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur smaak en houdbaarheid. Speciaal voor Eurest ontwikkelde topchef Moshik een heerlijke receptuur. De Boerenkoolburger wordt geserveerd op een maisbol met een Aziatische salade en sojamayonaise.

De Boerenkoolburger is na de Mexicaanse Bonenburger en de Broccoliburger Balinese style de derde seizoensburger van &samhoud food in het assortiment van Eurest. Daarnaast staan de Bloemkool-kaassoufflĂ© en &Tomeato Italian style ook nog op de kaart. 

Speciaal voor de introductie hebben &samhoud food en Eurest NL een leuke actie opgezet. Van 30 januari t/m 12 februari ontvang je 10% korting op de Boerenkoolburger. Daarnaast ontvang je een voucher met 50% korting op je volgende Boerenkoolburger!

De Boerenkoolburger is te vinden in alle locaties van Eurest. Eurest is een onderdeel van Compass Group en ontwikkelt moderne cateringoplossingen in bedrijfsrestaurants, zorginstellingen horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten, overheidsinstellingen en andere organisaties.