5x tips voor een Virtuele Veggie Vrijmibo!


2020-Apr-03
5x tips voor een Virtuele Veggie Vrijmibo!

1. MASTER CHEF THE (VEGGIE) BORREL EDITION: Geef je collega’s het recept en boodschappenlijstje voor jouw favoriete (groente)borrelhap. Zet jullie laptop aan en ga met het hele team tegelijkertijd aan de slag en zorg er als echte chef voor dat iedereen volgens de juiste stappen het recept zo lekker mogelijk maakt. Let op: voorkom dat je verandert in een ware Gordon Ramsay.

2. VIRTUELE BIER (OF FRIS) PROEVERIJ: Haal allemaal dezelfde speciaalbiertjes (of frisdranken) in huis, download een smaakschema, schenk glaasjes in en doe samen tegelijkertijd een proeverij. Lekker en leerzaam!

3. RANKING THE COLLEGA'S: Welke collega zit het meeste in pyjama achter de laptop? Wie uit het team zou de beste thuis work-out instructeur zijn? Gebruik je enquête tools om de meningen uit je team te peilen en zo tot verrassende ontdekkingen te komen. Let op: alleen voor mensen die wel tegen een grapje kunnen.

4. DANCE BATTLE: Klaar met de thuisworkouts, maar wel zin om te bewegen? Zet een videoclip mét daarin een iconische dans aan en dans deze allemaal voor de webcam zo goed mogelijk mee.

5. PUBQUIZ: Wie van je collega’s is stiekem een wandelende encyclopedie of heeft Nu.nl de afgelopen weken helemaal uitgespeeld? Tover jezelf om tot quizmaster en laat je collega’s tegen elkaar strijden of doe met je team mee met een online variant.